21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μένει Αθηναϊκό η Τσιμπίδη

Στον Αθηναϊκό και το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την καινούρια σεζόν η Κατερίνα Τσιμπίδη.

Όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα του Βύρωνα επεκτάθηκε ο δανεισμός της από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, γεγονός που άφησε ικανοποιημένες και την ομάδα και την παίκτρια, η οποία δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ και φέτος με τον Αθηναϊκό! Ευχαριστώ πολύ όλο το σωματείο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ελπίζω να βοηθήσω επαρκώς την ομάδα για την εκπλήρωση των στόχων της».

Η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επέκταση του δανεισμού της Κατερίνας Τσιμπίδη από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σωματείο του Κρόνου για την άριστη συνεργασία».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επέκταση του δανεισμού της @katerina_tsimpidi από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σωματείο του Κρόνου για την άριστη συνεργασία. Κατερίνα Τσιμπίδη: «Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ και φέτος με τον Αθηναϊκό! Ευχαριστώ πολύ όλο το σωματείο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ελπίζω να βοηθήσω επαρκώς την ομάδα για την εκπλήρωση των στόχων της».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athinaikos Women Basketball (@athinaikos_wbasket) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ