15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Μέλι» ΛεΜπρόν για Τέιτουμ

Η αγκαλιά των ΛεΜπρόν Τζέιμς-Τζέισον Τέιτουμ ήταν μεταξύ των στιγμών που «σημάδεψαν» το θρίαμβο που οδήγησε τους Καβαλίερς στους Τελικούς του ΝΒΑ, με τον «Βασιλιά» να αποθεώνει τον ταλαντούχο «άσο» των Σέλτικς.

Μπορεί οι Μπόστον Σέλτικς να ηττήθηκαν στο Game 7 των τελικών Ανατολής από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά το σίγουρο είναι, ότι βρήκαν έναν ακόμη παίκτη, που μπορεί να ηγηθεί του λαμπρού μέλλοντος που έδειξαν πως έχουν στα playoffs, απόντων των Κάιρι Ίρβινγκ και Γκόρντον Χέϊγουορντ, με τον Τζέισον Τέιτουμ να κάνει το δικό του step up, αποτελώντας ίσως την κύρια φυσιογνωμία των «Κελτών» στη σειρά με τους «Καβς».

Ο 20χρονος φόργουορντ, που βρίσκεται μόλις στην πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ, είχε στον τελευταίο τελικό 24 πόντους, με 9/17 σουτ, επτά ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και τέσσερα λάθη σε 42 λεπτά, με αποκορύφωμα ένα απίθανο κάρφωμα μπροστά στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, προχωρώντας μετά σε trash talking. Αυτή η φάση, ίσως να έδειξε στον «Βασιλιά» πως πρόκειται... για ένα ιδιαίτερο παιδί, με αποτέλεσμα στο τέλος η μεταξύ τους αγκαλιά και τα λόγια του ηγέτη των «Ιπποτών», να μείνουν ως ένα σπουδαίο στιγμιότυπο.

Ο Τζέιμς, όμως, δεν έμεινε εκεί. «Λατρεύω τα πάντα, από όσα κάνει αυτό το παιδί», θα έλεγε στα Μέσα Ενημέρωσης μετά το ματς, για να συμπληρώσει πως «ξέρω, ότι έχει χτιστεί για να γίνει αστέρας. Έχει χτιστεί για την επιτυχία». Ένα σπουδαίο παράσημο, λοιπόν, κοσμεί ήδη την καριέρα του Τζέισον Τέιτουμ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ