24.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

«Μέλι» από Γκρέιντζερ για Σπανούλη

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ουρουγουανός πόιντ γκαρντ της Μπασκόνια έγραψε στο προσωπικό του blog στην Ευρωλίγκα κι αναφέρθηκε στον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Έχω παίξει ενάντια σε όλους τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ της Euroleague, όμως από μικρός ήθελα να αντιμετωπίσω τον Βασίλη Σπανούλη. Είχα την τύχη να τον αντιμετωπίσω και να τον μαρκάρω στο πρώτο μου παιχνίδι στην διοργάνωση. Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Κάθε φορά που έβλεπα ένα ματς της Euroleague, έβλεπα το πόσο ταλαντούχος είναι και τον χαρακτήρα του. Είμαι αυτός που του αρέσει να αντιμετωπίζει πάντα τους καλύτερους.

Αυτό που δεν ήταν τόσο ξεχωριστό για εμένα ήταν η ήττα από τον Σπανούλη και τον Ολυμπιακό πέρυσι, στα πλέιοφς. Είχαμε τη νίκη στα χέρια μας, βρισκόμασταν δέκα λεπτά μακριά από την πρόκριση. Αυτό για εμένα είναι κάτι σαν έξτρα κίνητρο για να επιστρέψω στα πλέιοφς και να διεκδικήσω μία θέση στο Final-four. Είμασταν τόσο κοντά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο... πονάει αυτή η ήττα. Πιστεύαμε πως εάν κερδίσουμε όλα τα ματς στην έδρα μας θα μπούμε όχι μόνο στα πλέιοφς αλλά δεν θα τερματίσουμε και όγδοοι αλλά υψηλότερα. Τώρα είμαστε όλες οι ομάδες πολύ κοντά. Πολλές ομάδες θα πρέπει να πολεμήσουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέιοφς. Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, όμως η Φενέρμπαχτσε πέρυσι απέδειξε πως το να είσαι σε πολύ καλή φόρμα είναι καλύτερο. Έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να φτάσουμε στα πλέιοφς με αυτοπεποίθεση. Αν παίζεις καλά δεν έχει σημασία εάν παίζεις εκτός ή εντός. Φυσικά υπάρχουν δύσκολες έδρες με εξαιρετική ατμόσφαιρα όμως κατά βάθος παίζουμε πέντε εναντίον πέντε.

Υπό αυτήν την άποψη το να παίζεις στην έδρα σου και να είσαι σε καλή φόρμα είναι το καλύτερο. Οι φίλαθλοι μας δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση και μάλιστα θα τους χρειαστούμε για να προστατεύσουμε την έδρα μας και τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ