18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μέικον: «Πήρα την σωστή απόφαση»

Ο Ντάριλ Μέικον μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης» και ανέφερε ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση για την καριέρα του ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες τον βοηθάει με την προσαρμογή του.

Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε στο "aekbc.gr": «Αισθάνομαι πολύ όμορφα, που ανήκω και επίσημα στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είμαι ενθουσιασμένος, που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της. Νιώθω ήδη αρκετά οικεία, καθώς γνωρίζω τον Κίνγκσλεϊ (σ.σ Μόουζες), ο οποίος μου τόνισε πως όλοι θέλουν να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ στην ομάδα, και να γίνω καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος.

Όσο βρίσκομαι εδώ έχω παρατηρήσει, ότι όλοι όσοι δουλεύουν στην ομάδα, το ευχαριστιούνται πολύ και είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Είμαι πεπεισμένος, ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι χρειάζεται η ομάδα και ο προπονητής από εμένα» ήταν τα λόγια του νεοφερμένου παίκτη.

Ο Ντάριλ Μέικον αναμένεται να πάρει την θέση του Ματ Λοτζέσκι στο πρωτάθλημα, καθώς ο Βέλγος σουτέρ δεν έχει επανέλθει πλήρης από τον τραυματισμό του αυτή την περίοδο και ο ΕΣΑΚΕ επιτρέπει μέχρι έξι ξένους παίκτες δηλωμένους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ