17.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μέικον: «Με τον Πέρι έχουμε αυτοπεποίθηση» (vid)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Αναντολού Εφές στον τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον Ντάριλ Μέικον να πρωταγωνιστεί από πλευράς των "Πρασίνων".

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη με 13 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο... Διόσκουρός του στην θέση του πόιντ γκαρντ, Κέντρικ Πέρι, για τον οποίο ο Μέικον τόνισε πως έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Είμαστε έτοιμοι για τα πάντα, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τώρα προσπαθούμε να βρούμε την χημεία μας. Είμαστε πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα και πολλοί που δεν έχουν παίξει στην EuroLeague. Μαθαίνουμε κάθε μέρα και προσπαθούμε να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας» δήλωσε ο Ντάριλ Μέικον, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για την κατάσταση στη θέση του άσου και την συνύπαρξή του με τον Κέντρικ Πέρι.

«Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, όπως μεγάλη αυτοπεποίθηση έχει και ο Κέντρικ. Είμαστε έτοιμοι για όλες τις διοργανώσεις. Ήρθαμε για να δουλέψουμε σκληρά και με την αυτοπεποίθησή μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ