16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Μάχη» Πρίφτη και… λοιπών για τρία «εισιτήρια»

Τρία εισιτήρια για τα playoffs του Eurocup περιμένουν να βρουν τον κάτοχό τους, με τα ανοικτά «μέτωπα» στον 6ο και το 8ο όμιλο, την ίδια στιγμή που στους άλλους δύο όλα έχουν κριθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Γράφει ο Γιάννης Μπίτας

Στον 5ο όμιλο οι αγώνες Νταρουσάφακα-Γκραν Κανάρια και Γαλατασαράι-Άλμπα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η ομάδα του Μπλάτ και οι Ισπανοί έχουν προκριθεί. Στον 7ο όμιλο η «Λόκο» ταξιδεύει στην Ιταλία, ενώ η Μπούντουτσνοστ υποδέχεται την Τσεντεβίτα, αμφότεροι οι αγώνες δεν έχουν διακύβευμα. Στους «8» η Νταρουσάφακα θα κοντραριστεί με την ομάδα από το Μαυροβούνιο, ενώ η αήττητη στην Ευρώπη Κουμπάν την Γκραν Κανάρια.

Στον 6ο όμιλο η Μπάγερν έχει προκριθεί ήδη ως πρώτη και κυνηγά το διπλό στο Βίλνιους κόντρα στην αδιάφορη Λιέτουβος για πλεονέκτημα αν περάσει στα ημιτελικά. Στο Τορίνο το παιχνίδι είναι do or die. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη με 12 πόντους απέναντι στην Ζενίτ που καλείται να διαχειριστεί το +11 της Αγίας Πετρούπολης στο μεταξύ τους παιχνίδι. Όποιος τα καταφέρει περνά ως 2ος.

Ο 8ος όμιλος είναι εντελώς ανοιχτός με τρεις ομάδες να διεκδικούν δύο εισιτήρια. Όλες κρατάνε την τύχη στα χέρια τους. Η Ρέτζιο Εμίλια είναι 1η αν κερδίσει την Βιλερμπάν, 2η αν χάσει και ηττηθεί η Ούνικς εκτός αν νικήσουν οι Ρώσοι και αυτή χάσει. Η ομάδα του Πρίφτη αν κερδίσει είναι πρώτη εφόσον κερδίσει και η ομάδα του Τόνι Πάρκερ, είναι δεύτερη αν κερδίσουν οι Ιταλοί ανεξάρτητα του τι θα κάνουν. Τέλος, η ASVEL θα είναι πρώτη αν κερδίσουν και οι συμπατριώτες της Λιμόζ, δεύτερη αν κερδίσει η Ούνικς και έξω αν χάσουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ