23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μάχη… πλέι οφ στην Κωνσταντινούπολη

Από την Κωνσταντινούπολη καλείται να περάσει ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με την Εφές Αναντόλου στο «Σινάν Ερντέμ».

Το τουρκικό συγκρότημα έχει μία νίκη παραπάνω από τους «ερυθρολεύκους» και θέλει να διατηρηθεί σε απόσταση… ασφαλείας, στη «μάχη» που δίνει για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε το ματς της Πέμπτης (21/02, 19.30) ως τελικό, όπως άλλωστε και όλα τα εναπομείναντα στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της Εφές Αναντόλου: «Περάσαμε την εβδομάδα του Κυπέλλου Τουρκίας, η οποία ήταν δύσκολη σωματικά και πνευματικά. Οι τραυματισμοί του Μίτσιτς και του Μόερμαν αντιμετωπίζονται, κάποιοι από τους παίκτες μας είναι στην προετοιμασία της Εθνικής. Δεν θα είμαστε σε θέση να προετοιμαστούμε πλήρως για το παιχνίδι, αλλά είμαστε στο πιο σημαντικό κομμάτι της Ευρωλίγκας. Κάθε παιχνίδι που μένει είναι "τελικός". Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρη ομάδα, υψηλού επιπέδου. Σέβομαι πολύ τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Ολυμπιακός είναι άμεσος αντίπαλος για τη "μάχη" των πλέι οφ. Χάσαμε το παιχνίδι στην Αθήνα πριν από δύο μήνες, τώρα πρέπει να κερδίσουμε με την υποστήριξη του κόσμου μας».

Ο Μπράιαν Ντάνστον, από την πλευρά του, τόνισε: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκάθαρο κίνητρο. Πρέπει να ματσάρουμε την αθλητικότητά τους από το ξεκίνημα του αγώνα, επειδή παραδοσιακά παίζουν με αυτό το στιλ παιχνιδιού. Εάν μπορούμε να γυρίσουμε την μπάλα και επιτεθούμε με πολλές επιλογές θα τους βάλουμε δύσκολα. Σίγουρα, ο κόσμος θα μας δώσει την επιπλέον ώθηση που χρειαζόμαστε»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ