30.2 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

«Μάχη»… εντυπώσεων στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (18.00, Ote Sport 4), στον αγώνα που θα ρίξει την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι προέρχονται από «βαριές» ήττες σε Ευρωλίγκα και Champions League, από την Μπαρτσελόνα και την Λούντιβγκσμπουργκ αντίστοιχα.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, μετά από τον διασυρμό από τους Καταλανούς γύρισε απευθείας στο ΟΑΚΑ κι έκανε προπόνηση μαζί με βιντεοθεραπεία, ενώ και σήμερα (!5/10) το πρωί θα πραγματοποιηθεί προπόνηση. Στόχος του Καταλανού τεχνικού είναι οι παίκτες του να εμπεδώσουν μια και καλή τα λάθη τους και να μην τα επαναλάβουν. Το ευχάριστο για τον 45χρονο κόουτς είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ο Λούκας Λεκαβίτσιους μετά την πρώτη του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα, θα παίξει και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν δεδομένα στη σύνθεσή τους, τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Αντώνη Κόνιαρη και Θοδωρή Ζάρρα. Αντίθετα έκαναν το ταξίδι για την Αθήνα οι Κλάασεν και Λάκι Τζόουνς οι οποίοι όμως είναι αμφίβολοι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ