15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μάσκες από το ΝΒΑ και το WNBA με διπλό καλό σκοπό

Το ΝΒΑ και το WNBA παραμένουν στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του κορονοϊού με όποιον τρόπο μπορούν. Αυτή τη φορά βρήκαν έναν ακόμη για να βοηθήσουν. Αποφάσισαν να βγάλουν μάσκες με τα logo των ομάδων με τα έσοδα να πηγαίνουν σε ομάδες του πληθυσμού που έχουν πληγεί άμεσα από την πανδημία.

Η πρόεδρος του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του ΝΒΑ, Κάθι Μπέρενς, αναφέρθηκε στη νέα αυτή κίνηση: "Ως παγκόσμια κοινότητα, μπορούμε όλοι να παίξουμε ένα ρόλο στο να μειωθούν οι επιπτώσεις από τον κορονοϊό. Μετά την πρόταση για προφύλαξη με μάσκετ που καλύπτουν την μάχη και το στόμα όταν βρισκόμαστε ανάμεσα σε κόσμο προχωρήσαμε σε αυτό το νέο προϊόν, ώστε οι φίλοι του ΝΒΑ και του WNBA να ακολουθούν τις οδηγίες αυτές των ειδικών, ενώ παράλληλα ενώνουν τις δυνάμεις τους με αυτόν τον τρόπο στο να βοηθήσουν άμεσα αυτούς που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό".

Με ποιον τρόπο να γίνει αυτό; Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε οργανισμούς όπως το Feeding America στις ΗΠΑ και το Second Harvest στον Καναδά. Οργανισμούς που βοηθούν ώστε άνθρωποι που έχουν πληγεί οικονομικά να έχουν άμεσα βοήθεια με φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης.

"Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθεια του ΝΒΑ και του WNBA", δήλωσε η αντιπρόεδρος του οργανισμού Feeding America, Κέιτι Φιτζέραλντ για να προσθέσει: "Η κίνησή τους αυτή θα συνδράμει στις τράπεζες φαγητού οικονομικά, ενώ θα προσφέρει και τις μάσκες που χρειαζόμαστε για το προσωπικό και τους εθελοντές, αλλά και τους γείτονες που χρειάζονται αυτή την ασφάλεια".

Η Λόρι Νίκελ, υπεύθυνη του οργανισμού Second Harvest, πρόσθεσε: "Αυτή η στήριξη θα βοηθήσει τον οργανισμό μας να διανέμει εκατομμύρια γεύματα σε Καναδούς που το έχουν ανάγκη μέσα στους επόμενους μήνες".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ