22.1 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Μάρτιν: “Εύκολο να παίζεις για τον Μπαρτζώκα” (vid)

Ο Χασάν Μάρτιν έπαιξε καλά στην Ευρωλίγκα τον Οκτώβριο με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ως ο MVP του μήνα από τον βασικό χορηγό του Ολυμπιακού, τη εταιρεία bwin.

Ο 25χρονος σέντερ απέδειξε ότι είναι μια πολύτιμη μονάδα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, δείχνοντας ότι προσαρμόστηκε άμεσα στην ομάδα και στις απαιτήσεις της Ευρωλίγκας

Ο Μάρτιν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και στα έξι παιχνίδια του Οκτωβρίου, συνέβαλε τα μέγιστα στο θετικό ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» και έγινε ο πρώτος bwin MVP της χρονιάς. Στα πρώτα έξι παιχνίδια της σεζόν είχε 9.2 πόντους και 5.8 ριμπάουντ, ενώ εκτελούσε με 90% εντός παιδιάς, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σε τρεις νίκες. 


Ο Χασάν μίλησε στην κάμερα της bwin και θυμήθηκε το εκπληκτικό alley-oop κάρφωμα που πέτυχε κόντρα στη Μιλάνο και φυσικά το buzzer beater του Άαρον Χάρισον απέναντι στη Μακάμπι. Τέλος, δεν παρέλειψε να εκθειάσει τη συνεισφορά του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου Πρίντεζη στη διαδικασία προσαρμογής του στα νέα δεδομένα, αλλά και τις διαφορές ανάμεσα στο EuroCup και την Ευρωλίγκα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ