20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μάρμπερι: «Δεν συγκρίνεται ο Τζόρνταν, πρώτος ο Κόμπι»

Ο άλλοτε παίκτης του ΝΒΑ και νυν τεχνικός στο κινεζικό πρωτάθλημα, Στεφόν Μάρμπερι, θέλησε να γνωστοποιήσει την δική του κορυφαία τριάδα παικτών όλων των εποχών εξαιρώντας τον Μάικλ Τζόρνταν ενώ έδειξε προτίμηση του Κόμπι Μπράιαντ αντί του Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Στεφόν Μάρμπερι εκτός ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους γκαρντ στην ιστορία του ΝΒΑ διαθέτει και μια ζωηρή προσωπικότητα όπου ξέρει να τραβάει τα βλέμματα με τις δηλώσεις του και αυτό κατόρθωσε σε συνέντευξή του στο podcast του Brandon “Scoop B” Robinson.

Όταν ήρθε η σειρά να επιλέξει το Τοp 3 παικτών έβαλε σε μια κατηγορία μόνο του τον Μάικλ Τζόρνταν και μετά τοποθέτησε τον Κόμπι και τον Λεμπρόν: «Ο κόσμος θέλει να κατατάξει τον Τζόρνταν; Ο Τζόρνταν δεν πρέπει καν να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Πρώτος είναι ο Κόμπι, μετά έρχεται ο Λεμπρόν και μετά μπορείς να διαλέξεις όποιον άλλον θέλεις. Δεν υπάρχει σύγκριση φίλε. Δεν είναι το ίδιο. Μιλάμε για διαφορετικούς κόσμους. Διαφορετικές νοοτροπίες. Θα το ξεκαθαρίσω πολύ γρήγορα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συζητάμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ