26.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάρκανεν: «Ανυπομονώ να παίξω κόντρα στην Ελλάδα»

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ευρωμπάσκετ, ο Λάουρι Μάρκανεν, μίλησε σε συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα, που θα κρίνει πολλά για τις δύο ομάδες.

Ο Φινλανδός άσος των Μπουλς αναφέρθηκε τόσο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο όσο και στις συγκρίσεις που γίνονται με τον Ντιρκ Νοβίτσκι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ελληνική είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχω πάει στην Ελλάδα 1-2 φορές, είναι μια χώρα με μπασκετική παράδοση, που έχει ένα καλό σύνολο και εξαιρετικούς παίκτες. Ανυπομονώ για την πρόκληση. Ο Γιάννης είναι απίστευτος παίκτης, πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Παίζει σε πολλές θέσεις και είναι ένας από τους παίκτες που θαυμάζω. Περίμενα την ευκαιρία να παίξω απέναντί του, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να έχω τη δυνατότητα αυτή στο μέλλον».

Για τις συγκρίσεις με τον Νοβίτσκι: «Δεν προσέχω τι λέγεται. Τα αγνοώ. Τιμή μου να με συγκρίνουν με τον Ντιρκ, αλλά προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου».

Για τα κρίσιμα σουτ που βάζει: «Πάντα έχω αυτοπεποίθηση. Παίρνω σουτ από θέσεις που εκτελώ εδώ και πολλά χρόνια, οπότε δεν έχω λόγο να μην έχω αυτοπεποίθηση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ