32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Μάρας κι εναλλακτική για Άρη

Τον αντικαταστάτη του αποχωρήσαντα Κιθ Μπένσον, για την ενίσχυση της φροντ λάιν του Άρη, αναζητεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Πρώτο όνομα στη λίστα του είναι ο Ιβάν Μάρας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σολέ πριν από δύο ημέρες και είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, έχοντας αγωνιστεί πέρυσι στη Δόξα Λευκάδας και το 2013 στον Ηλυσιακό. Ο 32άχρονος φόργουορντ/σέντερ πρόλαβε να παίξει φέτος σε δώδεκα παιχνίδια στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχοντας κατά μέσο όρο 3,1 πόντους και 3,3 ριμπάουντ, ενώ πέρυσι με τους νησιώτες στη Stoiximan.gr Basket League είχε κατά μ.ό. 15π. και 7,4 ριμπάουντ.

Στα υπ’ όψιν του προπονητή των Θεσσαλονικιών βρίσκεται και ο Κέρβιν Μπρίστολ, ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν «προχωρήσει» η απόκτηση του Μαυροβουνίου, με τον οποίο οι διοικούντες την ΚΑΕ βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για την επιστροφή του στη χώρα μας. Όσον αφορά στον 29χρονο φόργουορντ/σέντερ, που επίσης έχει αγωνιστεί στη χώρα μας με τη φανέλα της Κηφισιάς εν έτει 2015, ήταν μέχρι τώρα στην Ουκρανία. Έπαιξε σε 16 ματς στο εγχώριο πρωτάθλημα, με την Μπουντιβέλνικ, έχοντας κατά μέσο όρο 3,3 πόντους και έξι ριμπάουντ. Στον Άρη συζήτησαν τις προηγούμενες ημέρες με την πλευρά του παίκτη, για τις προοπτικές απόκτησής του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ