32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Μάρας: “Γνωρίζω τα πάντα για τον Άρη”

Ο Ιβάν Μάρας είναι παίκτης του Άρη, ο οποίος όχι μόνο ανακοίνωσε επισήμως την απόκτησή του, αλλά τον υποδέχθηκε και στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Μαυροβούνιος δήλωσε χαρούμενος για την επιλογή του, ανυπόμονος να παίξει και εξήγησε τι τον έκανε να πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα για τον Άρη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω τα πάντα για τον Άρη, ότι είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, στην οποία έχουν αγωνιστεί σπουδαίοι παίκτες. Ανυπομονώ να παίξω για τον κόουτς Γιαννάκη και ελπίζω πως θα βοηθήσω την ομάδα να πάρει νίκες στη φετινή σεζόν», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τις πληροφορίες που συνέλεξε για τον Άρη: «Είδα λίγο το ρόστερ και πρόσεξα πως πρόκειται για μια νέα ομάδα. Υπάρχει ένας παίκτης με τον οποίο αγωνιστήκαμε μαζί την περσινή σεζόν στην Σολέ, ο Γκάρι Μπελ. Πιστεύω πως πρέπει να παλέψουμε και να δουλέψουμε σκληρά για τον Άρη».

Για το αν έχει μιλήσει με άτομα με τα οποία συνεργάστηκε πέρυσι στην Δόξα Λευκάδας: «Μίλησα με τον Ταπούτο και τον Τσαλδάρη, μου είπαν υπέροχα πράγματα για την ομάδα. Βλέπω πως μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις, υπάρχουν προσδοκίες από τους οπαδούς μας, οι οποίοι είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα, δημιουργούν υπέροχη ατμόσφαιρα. Η δύναμή μας θα πρέπει να είναι οι οπαδοί μας και οι νέοι παίκτες».

Για το στιλ παιχνιδιού του και τι να περιμένει ο κόσμος απ' αυτόν: «Θα δείτε σουτ τριών πόντων από εμένα. Στο σύγχρονο μπάσκετ όλοι παίζουν με γρήγορους σέντερ, όπως χρησιμοποίησαν κι εμένα στη θέση «πέντε», παίζοντας πικ εν ρολ. Γι' αυτό τις προηγούμενες σεζόν δεν σούταρα πολλά τρίποντα. Ακόμα και φέτος αγωνιζόμουν ως σέντερ και δεν χρησιμοποίησα το δυνατό μου σημείο, το pick and pop. Πιστεύω πως οι οπαδοί του Άρη περιμένουν να αγωνιστώ τόσο ως power forward όσο και ως center και να χρησιμοποιήσω τη δύναμη, την ταχύτητα και την ενέργειά μου. Ελπίζω πως θα αποδείξω ότι η ομάδα τους υπέγραψε έναν καλό παίκτη».

Για το αν είναι έτοιμος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Νιώθω έτοιμος και έχω κίνητρο όσο ποτέ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ