24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μάντζαρης: «Όλοι ξέρουμε τι παιχνίδι είναι το αυριανό»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανήκει στους παίκτες του Ολυμπιακού που γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ένας αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Είτε εκτός, είτε εντός έδρας. Είτε για την Ευρωλίγκα, είτε για το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο. Ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ μίλησε για το αυριανό (9/11, 21.00) ντέρμπι στην media day που έγινε στο ΣΕΦ. Η σημασία των αγώνων αυτών, ο Παπαπέτρου,

«Όλα τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία. Και για εμάς και γι’ αυτούς. Θέλουμε κάθε φορά να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να νικήσουμε. Κι έτσι και αύριο θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Και βαθμολογικά και ψυχολογικά πάντα βοηθάνε τέτοιες νίκες».

Ο Μάντζαρης έκανε λόγο για διαφορετικές φιλοσοφίες ανάμεσα στις δύο ομάδες, εκτιμώντας πως ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ θα είναι το κλειδί για ένα θετικό αποτέλεσμα. Όταν ρωτήθηκε για όσα έχει δείξει ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα και τι μπορεί να περιμένει από το αυριανό παιχνίδι, απάντησε: «Σίγουρα έχουμε πάει καλά σχετικά μέχρι τώρα, ,αν εξαιρέσεις την ήττα την Αρμάνι Μιλάνο εδώ. Έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο στην Ευρωλίκα και έτσι θα συνεχίσουμε. Κοιτάμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια, γιατί είμαστε μια καινούρια ομάδα και θέλουμε το χρόνο μας για να μπορέσουμε να βγάλουμε αυτό που μπορούμε. Πιστεύω αύριο ξέρουμε τι παιχνίδι είναι. Θα δώσουμε ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά νέα πρόσωπα, αλλά ο Μάντζαρης τόνισε πως «όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει το παιχνίδι» και πρόσθεσε: «Ο κόουτς έχει καταλάβει και έχει μπει στο πετσί του ρόλου. Ξέρει τι σημαίνει το παιχνίδι αυτό και τι ιστορία υπάρχει από πίσω. Όλοι ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και τι πρέπει να κάνουμε.

Στο... απέναντι στρατόπεδο θα υπάρχει και ένας μέχρι λίγους μήνες συμπαίκτης. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου: «Σίγουρα θα τον χαιρετήσω. Έχω να τον δω και καιρό. Εγώ θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου κι αυτός για την δική του. Πολύ απλά».

Ο Μάντζαρης δεν διαφώνησε στην παρατήρηση πως ο Ολυμπιακός έδειξε να παίζει καλύτερα εκτός έδρας μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα: «Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό, γιατί η έδρα μας πρέπει να είναι η δύναμή μας. Με τη βοήθεια του κόσμου να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Πιστεύω ότι για κάποιο λόγο ίσως ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στα εκτός έδρας. Αυτό φάνηκε εκ του αποτελέσματος τουλάχιστον. Παρουσιαστήκαμε πιο συγκεντρωμένοι με την Χίμκι, την Μπασκόνια, ακόμη και με την ΤΣΣΚΑ, παρά με την Αρμάνι Μιλάνο ή ακόμη και την Μακάμπι Τελ Αβίβ».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ