17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μάντζαρης: «Τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον Προμηθέα»

Η αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Προμηθέα Πάτρας για την 20η αγωνιστική είναι ένα από τα ματς που τραβούν... το ενδιαφέρον και ο συνδετικός κρίκος των δύο ομάδων είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο διεθνής γκαρντ μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τους Πατρινούς και δήλωσε ότι πρέπει να εμφανίσουν τον καλύτερό τους εαυτό εάν θέλουν να ελπίζουν σε νίκη.

Το Περιστέρι θέλει να «χτίσει» πάνω στην νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Λάρισα και έχει προετοιμαστεί για την απαιτητική αναμέτρηση απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας (4/4). Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έγραψε στον ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ χαρακτηριστικά για τον συγκεκριμένο αγώνα:

«Γεια σας φίλοι μου,

Προερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση και νίκη επί της Λάρισας εκτός έδρας και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στον ίδιο ρυθμό, καθώς είναι εμφανές ότι παρουσιάζουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Αυτή την εβδομάδα παίζουμε στο γήπεδό μας με τον Προμηθέα, που έχει περάσει ήδη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αντίπαλός μας είναι σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και έχει αποδείξει με τις επιδόσεις του ότι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά μας, όπως είπα και νωρίτερα, θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, όπως εκείνη που πραγματοποιήσαμε εκτός έδρας με την Λάρισα την προηγούμενη αγωνιστική.

Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και τον ρυθμό μας, προκειμένου να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη που την θέλουμε πάρα πολύ εν όψει της συνέχειας και της ολοκλήρωσης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αλλά και των play offs».

Βαγγέλης Μάντζαρης»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ