25.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάντζαρης: «Σημαντική νίκη, με συγκέντρωση στη συνέχεια»

Ο Ολυμπιακός έκανε το πιθανό «μπρέικ» τίτλου στο ΟΑΚΑ και ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για τη σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού, αναφερόμενος παράλληλα στο ότι η ομάδα του πρέπει να μείνει... προσγειωμένη, για να προσεγγίσει με την απαραίτητη συγκέντρωση τους επόμενους τελικούς και να πάρει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Σίγουρα ήταν μία σημαντική νίκη, δεν είναι εύκολο να κερδίζει κανείς τον Παναθηναϊκό σε αυτό το γήπεδο. Από την αρχή καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, κυρίως στην άμυνα, κάτι που μας βοήθησε αρκετά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, μόνο το 1-0 και τίποτα άλλο. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και σίγουρα θα αντιδράσει, γι΄αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια προκειμένου να κρατήσουμε το πλεονέκτημα.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο καλός, έχασε πολλά κρίσιμα σουτ κυρίως όταν βρέθηκαν υπό πίεση αλλά και εμείς με τη σειρά μας δεν τους αφήσαμε να βρούνε ρυθμό.

Ξέρουμε πως ο Καλάθης είναι ένας παίχτης που μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο, τον παίξαμε κυρίως με αλλαγές, αλλά δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κερδίσει μόνο με έναν-δύο παίχτες. Εμείς φροντίσαμε να περιορίσουμε τουλάχιστον τους υπόλοιπους και να μη τους αφήσουμε να βρούνε ρυθμό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ