19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μάνατζερ Ντουράντ: “Ο Κέβιν δεν θα παίξει φέτος”

Ένα από τα πολύ αισιόδοξα σενάρια που έχουν ακουστεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφορά στην επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ στην ενεργό δράση και στο ντεμπούτο του με τους Μπρούκλιν Νετς, αν και εφόσον η σεζόν στο ΝΒΑ ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι, πράγμα που αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου σίγουρο, όπως δήλωσε και ο Κομισάριος Άνταμ Σίλβερ. 

Ωστόσο, ακόμη κι αν όντως γίνουν τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν, ο KD δεν αναμένεται να πάρει μέρος σε αυτά, όπως ισχυρίζεται ο ατζέντης του, Ριτς Κλίμαν, αφού ο παίκτης αναρρώνει ακόμη από την ρήξη αχιλλείου που είχε υποστεί στον πέμπτο τελικό του περσινού πρωταθλήματος, ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τους Τορόντο Ράπτορς. 

Συγκεκριμένα ο Κλίμαν είπε: "Στον λόγο μου, ο Κέβιν κι εγώ δεν έχουμε μιλήσει για κάτι τέτοιο. Και ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί τρελό, όμως δεν θεωρώ ότι αυτό το σενάριο είναι ρεαλιστικό. Απλά δεν είναι. Πιστέψτε με, γνωρίζω πότε θα έρθει η ώρα γι' αυτή τη συζήτηση. Δεν έχει φτάσει ακόμη και δεν χρειάστηκε να γίνει έως τώρα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ