13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μάλτση: «Όνειρο ζωής να νικούσαμε, παίζαμε πέντε εναντίον επτά»

Η Εβίνα Μάλτση ήταν η πρώτη σκόρερ της Ελλάδας απέναντι στη Γαλλία, αλλά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε δύσκολα στο φινάλε με 75-71.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην ΕΡΤ.

Αναλυτικά τα όσα είπε η διεθνής φόργουορντ:

«Θα ήταν όνειρο ζωής να κερδίσουμε επιτέλους τη Γαλλία. Φτάνουμε στην πηγή και δεν πίνουμε νερό. Δεν μιλάω για διαιτησία, αλλά ήμαστε πέντε και ήταν επτά. Κάθε φορά. Η Καλτσίδου είναι έξω όταν παίζουμε με τη Γαλλία. Βρήκαμε την ταυτότητά μας. Αυτό είναι το θετικό. Από τρία λάθη χάσαμε το παιχνίδι. Θα είχαν πετύχει 66 έως 68 πόντους. Παίξαμε πολύ καλά. Είναι δύσκολο να το χωνέψω. Κρατάμε ότι βρήκαμε τους εαυτούς μας και την άμυνά μας. Αυτό θα μας βοηθήσει να πάμε στο ματς με την Κορέα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για το πως είχαν ετοιμαστεί για το παιχνίδι: «Όπως είπατε, αυτό που φροντίσαμε να κάνουμε ήταν να τονώσουμε την ψυχολογία μας και να παίξουμε με τρόπο που θυμηθήκαμε ότι είμαστε Έλληνες, παλεύουμε, είμαστε μαχητές, δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι και τους κοιτάμε όλους στα μάτια. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Αισθανθήκαμε ντροπή για τη χθεσινή μας εικόνα με τον Καναδά. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε Έλληνες. Η Γαλλία είναι από τις καλύτερες ομάδες. Τώρα με την Κορέα θα τα δώσουμε όλα, το χρωστάμε στους εαυτούς μας. Δεν έχει να κάνει με προσωπική απόδοση, η ομάδα μου δίνει αυτοπεποίθηση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ