26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Μάλτση: «Εισιτήριο για το παγκόσμιο, έτσι;»

Η Εθνική Γυναικών πέτυχε ακόμη έναν τεράστιο άθλο, διαλύοντας την Τουρκία με 84-55, και πέρασε στους ημιτελικούς του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας! Και όχι μόνο αυτό, πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018! Η αρχηγός της ομάδας Εβίνα Μάλτση, που ήταν και πάλι τρομερή με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ, σχολίασε την πίστη στο πλάνο που υπάρχει και τόνισε πως η Εθνική έγραψε ιστορία!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην δημόσια τηλεόραση:

"Ο Θεός να μας έχει καλά, αποδείξαμε ότι έχουμε πλάνο, παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, βγάλαμε φάσεις για σεμινάριο! Μας χρωστούσε μια καλή μέρα γιατί τα έχουμε σπάσει. Γράψαμε ιστορία, δεν ξέρω αν θα μας αξιώσει ο Θεός να ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο. Εισιτήριο για το παγκόσμιο έτσι; Συγχαρητήρια σε ήλους, στο προπονητικό τιμ και στα κορίτσια. Είχαμε καθαρό μυαλό, υπήρχε νευρικότητα στην αρχή, ήμασταν πιστές στο πλάνο μας, στην άμυνά μας. Ξέρουμε πως αν παίζουμε τέτοιο μπάσκετ θα φέρνουμε αποτελέσματα".

Σε ερώτηση για τα μετάλλια απάντησε: "Είναι δύσκολα τα πράγματα, ας απολαύσουμε την νίκη μας και την πρόκριση στο παγκόσμιο, δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε. Κρατάμε το κεφάλι χαμηλά. Θα αφήσουμε τους προπονητές να βγάλουν το πλάνο και μεις θα το ακολουθήσουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ