27.2 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Μάλαγα: Αξιοπρεπής αλλά μέχρι εκεί (vids)

Το Basketa.gr παρουσιάζει τη Μάλαγα η οποία παρουσιάζει ένα αξιοπρεπές σύνολο χωρίς όμως να έχει βλέψεις για κάτι καλό.

Οι Ανδαλουσιανοί επέστρεψαν στην Ευρωλίγκα, όμως από νωρίς φάνηκε ότι δύσκολα θα πετύχαιναν κάτι σπουδαίο, καθώς το ρόστερ τους δεν είναι ισχυρό και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ταυτόχρονα στο δύσκολο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και τις διεθνείς υποχρεώσεις. Ο Χοάν Πλάθα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με τα... υλικά που έχει πάντως. Τον τελευταίο καιρό πάντως η Ουνικάχα έδειξε σημάδια... ζωής και πανηγύρισε τρεις διαδοχικές νίκες που την ανέβασαν στο 6-8 και στη δέκατη θέση παρέα με την Μπάμπεργκ.

Τα... highlights

Η μεγάλη νίκη –πιθανότητα ολόκληρης της σεζόν- σημειώθηκε με το... καλημέρα. Στην πρεμιέρα, στο «Μάρτιν Καρπένα» υπέταξαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε σ’ ένα αποτέλεσμα που συζητήθηκε σε όλη την Ευρώπη. Σημαντική και η νίκη μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα, καθώς συμβαίνει σπάνια, ενώ το άλλο «διπλό» ήρθε στην Πόλη απέναντι στην τραγική φέτος Αναντολού Εφές.

Το αστέρι

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι με διαφορά το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της Μάλαγα. Ο Σέρβος γκαρντ είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και πρώτος πασέρ, γεγονός που αποδεικνύει τη χρησιμότητά του.

Η εκτίμηση

Πολύ δύσκολα θα βρεθεί πάνω από τη δέκατη θέση η Μάλαγα η οποία δεν έχει τη δυναμική για να αντέξει. Το φινάλε της κανονικής περιόδου θα τη βρει ανάμεσα στη δέκατη και την 13η θέση.

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της ομάδας στη φετινή Ευρωλίγκα!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ