19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μάικ κερνούσε, Γιάνις έπινε, ΤΣΣΚΑ… χόρευε (vid)

Η ΤΣΣΚΑ κυριάρχησε απόλυτα στην Μόσχα και στο θεωρητικό ντέρμπι με την παραπαίουσα Φενερμπαχτσέ που εκτός από όλα τα άλλα, είχε και την απουσία του Νάντο Ντε Κολό. Το 88-70 έφερε τους Ρώσους στο 6-2 και στο γκρουπ των έξι ομάδων που οδηγούν την κούρσα με το ίδιο ρεκόρ, ενώ η Φενέρ έμεινε στο 2-6 και ψάχνεται χωρίς να βρίσκει άκρη. Εκπληκτική εμφάνιση από τον Γιάνις Στρέλνιεκς που μαζί με τον Μάικ Τζέιμς συνέθεσαν ένα ασταμάτητο δίδυμο

Το παιχνίδι είχε τα χαρακτηριστικά ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο (21-17, 39-34) αλλά με την ΤΣΣΚΑ να το ελέγχει σε όλη του την διάρκεια και να κάνει το μεγάλο ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο με πρωταγωνιστή τον Στρέλνιεκς. Το 64-49 στην λήξη της περιόδου της έδινε σαφές προβάδισμα το οποίο και αύξησε μέχρι την τελική επικράτηση.

 "ΚΑΥΤΟΣ": Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι ένας σκόρερ ρυθμού και σήμερα τον βρήκε και... σκότωσε τον αντίπαλο. Μπορεί ο Τζέιμς να ήταν καλύτερος σε διάρκεια και να σκόραρε περισσότερο, όμως, στην τρίτη περίοδο που κρίθηκε το ματς, ο Λετονός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ΤΣΣΚΑ έλεγξε τα ριμπάουντ (37-29), αλλά κυρίως ήταν πολύ πιο εύστοχη στα τρίποντα (13/28 έναντι 7/28 των Τούρκων) και βρήκε πιο εύκολους πόντους. 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ