16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μάθημα στους πρωταθλητές (vids)

Παρότι ήταν τρομερά άστοχοι και εξακολουθούν να παίζουν χωρίς τον τραυματία Πολ Τζορτζ, οι Κλίπερς αποδείχθηκαν πολύ σκληροί και νίκησαν στο L.A. τους πρωταθλητές Ράπτορς με 98-88 φτάνοντας τις επτά νίκες στα πρώτα δέκα παιχνίδια τους. Ο Κάουαι Λέοναρντ... έσπασε τα καλάθια (2/11 σουτ), αλλά έχασε το τριπλ νταμπλ για μία ασίστ (12π., 11ρ., 9ασ.), ο Μοντρζέλ Χαρέλ σημείωσε double double με 14π., 11ρ., όμως ο καλύτερος όλων των Κλίπερς ήταν ο Λου Ουίλιαμς, που σκόραρε 21 πόντους και βοήθησε πολύ στην τελευταία περίοδο, οπότε η ομάδα του έκανε την ανατροπή κι έφτασε στη νίκη. Ο Πασκάλ Σιακάμ με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Ράπτορς

Στη Βοστόνη οι Σέλτικς παρά το σοκ από το νέο σοβαρό τραυματισμό του Γκόρντον Χέιγουορντ κατάφεραν να νικήσουν τους Μάβερικς με 116-106, σημειώνοντας την όγδοη συνεχόμενη νίκη τους. Ο Κέμπα Ουόκερ βγήκε μπροστά με 29 πόντους και δύο κρίσιμα τρίποντα στην τελευταία περίοδο, ενώ ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 25 πόντους και 11 ριμπάουντ. Από τους Μάβερικς ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε και πάλι τα δικά του με 34 πόντους και 9 ασίστ, αλλά δεν ήταν αρκετά.

Στη Μινεσότα ο Άντριου Ουίγκινς σκόραρε 33 πόντους και ο Καρλ Άντονι Τάουνς άλλους 25 και οι Τίμπεργουλφς επικράτησαν των Πίστονς με 120-114. Με την ομάδα του Ντιτρόιτ έπαιξε για πρώτη φορά φέτος ο Μπλέικ Γκρίφιν, που σκόραρε 19 πόντους, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Λιουκ Κέναρντ με 25 πόντους.

Στο Σαν Αντόνιο οι Σπερς απέσυραν τη φανέλα του Τόνι Πάρκερ, όμως η συγκινητική τελετή δεν τους βγήκε σε πολύ καλό, καθώς έχασαν με 113-109 από τους Γκρίζλις, που πέτυχαν την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη τους. Ο Τζάρεν Τζάκσον σκόραρε 24 πόντους και οδήγησε την ομάδα του Μέμφις, ενώ ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ πέτυχε 19 πόντους για τους Σπερς.

Στο Σαν Φρανσίσκο οι Ουόριορς συνέχισαν την κατρακύλα τους, παρά το ότι στο γήπεδο ήταν και ο Στεφ Κάρι, που παρακολούθησε τον αγώνα με σπασμένο χέρι. Έχασαν και από τους Τζαζ με 122-108 και έχουν πλέον το χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ με 2-9. Ο Ρούντι Γκομπέρ με 25 πόντους και 14 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των Τζαζ, ενώ ο Ντόνοβαν Μίτσελ σκόραρε άλλους 23. Ο Ντ' Άντζελο Ράσελ πέτυχε 33 πόντους για τους Ουόριορς, ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές στην τελευταία περίοδο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ