23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μάθημα… διαιτησίας στον ΠΑΟΚ (pics)

Για τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στους κανονισμούς και το πειθαρχικό δίκαιο ενημερώθηκαν στον ΠΑΟΚ από τον Κώστα Πουρσανίδη και το Μιχάλη Θεοδώρου.

Οι δύο διαιτητές του ΣΔΚΘ αποδέχθηκαν την πρόσκληση των «ασπρόμαυρων» και τους επισκέφθηκαν στις εγκαταστάσεις τους, για να τους ενημερώσουν για τις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στους κανονισμούς παιδιάς μετά τις επεξηγήσεις που δόθηκαν προς αυτούς από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Το παρών έδωσαν, εκτός από τις παίκτριες της πρώτης ομάδας, ο γενικός αρχηγός του τμήματος Βασίλης Αγγελίδης, ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής Θόδωρος Πολυμένης, ο προπονητής των Γυναικών και των Νεανίδων Βασίλης Μασλαρινός, ο προπονητής των Κορασίδων Νίκος Παπαδόπουλος, ο προπονητής των Παγκορασίδων Άγγελος Αγγελίδης, ο γυμναστής Άρης Ταρπάγκος, καθώς και ο προπονητής των τμημάτων Εφήβων και Παίδων Δημήτρης Ροδάς.

Με ανακοίνωσή του: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον ΣΔΚΘ και ιδιαίτερα τους κ.κ. Πουρσανίδη και Θεοδώρου για την παρουσίας τους, καθώς και για την ενημέρωση σχετικά με τις αλλαγές στους Κανονισμούς Παιδιάς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ