16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μάθημα διαιτησίας στην Περιβόλα (pics)

Για όλες τις αλλαγές που έγιναν στους κανονισμούς διαιτησίας και το πειθαρχικό δίκαιο ενημερώθηκαν στον Απόλλωνα Πατρών από το Χρήστο Παναγιώτου.

Ο διαιτητής του Συνδέσμου Αχαΐας/Ηλείας, που είχε κάνει μάθημα νωρίτερα μες στη σεζόν και στους παίκτες της ΕΑΠ, βρέθηκε στο κλειστό της Περιβόλας και μέσα από βίντεο έδειξε στους «μελανολεύκους» τους καινούριους κανονισμούς και, απαντώντας στις ερωτήσεις τους, τους έλυσε κάθε απορία.

Η ανακοίνωση: «Ενημέρωση για τους νέους κανονισμούς του μπάσκετ έγινε στους παίκτες του Απόλλωνα Carna από τον διαιτητή της Α1, Χρήστο Παναγιώτου. Το σεμινάριο παρακολούθησαν όλοι οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Στην διάρκεια της ενημέρωσης οι παίκτες του Απόλλωνα Carna είχαν την ευκαιρία να λύσουν απορίες σχετικά με τις αλλαγές στους κανονισμούς του αθλήματος και να λάβουν υπεύθυνες απαντήσεις από τον διαιτητή Χρ. Παναγιώτου.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Carna ευχαριστεί θερμά τον διαιτητή Χρήστο Παναγιώτου για την ενημέρωση στους παίκτες της ομάδας μας. Πιστεύουμε ότι μέσα από τέτοιες ενέργειες αναβαθμίζεται συνολικά το επίπεδο του αθλήματος, καθώς είναι χρήσιμο να γνωρίζουν οι αθλητές τις νέες και σοβαρές αλλαγές που έχουν επέλθει στο μπάσκετ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ