20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μάβερικς: Τριπλό “τεστ” σε Τόμας, Στίβενσον, Έλις! (vids)

Σε μία τριάδα παικτών που εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται εκτός NBA, στρέφεται για ενίσχυση το Ντάλας, καθώς οι Μάβερικς έκαναν δοκιμαστικο στους Αιζέια Τόμας, Μόντα Έλις και Λανς Στίβενσον! 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Athletic, Σάμς Χαράνια, οι Ντάλας Μάβερικς απευθύνονται σε τρεις παίκτες που ψάχνουν εδώ και καιρό μία δεύτερη ευκαιρία, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, ο Τζέισον Κιντ δοκίμασε τον Αιζέια Τόμας, τον Μόντα Έλις και τον Λανς Στήβενσον την Πέμπτη, με στόχο να τους δώσει ένα συμβόλαιο ή έστω μία πρόσκληση για το προπονητικό καμπ της νέας σεζόν.

Οι τρεις άνδρες απέχουν από τα παρκέ του NBA τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, o Αιζέια Τόμας, βρίσκεται εκτός NBA από το 2020, με εξαίρεση ένα πολύ σύντομο πέρασμά του στις αρχές της σεζόν από τη Νέα Ορλεάνη. O Mόντα Έλις είναι εκτός της λίγκας για 4 ολόκληρα χρόνια, καθώς αφέθηκε ελεύθερος από την Ιντιάνα το 2017 και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί σε κάποια ομάδα, ενώ τέλος, ο Λανς Στήβενσον αγωνιζόταν στην Κίνα μέχρι το 2020, απέχοντας έκτοτε από τα παρκέ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τόμας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, οι οποίες ίσως τον βοηθήσουν να βρει το συμβόλαιο που τόσο πολύ ψάχνει αυτό το καλοκαίρι.

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1433529839752040452

https://www.youtube.com/watch?v=q7QfBOTYKLA

https://www.youtube.com/watch?v=jdj12LbKj84

https://www.youtube.com/watch?v=VxZuoRM5TE8

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ