23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μάβερικς: Τα βάζει και με τον… ώμο ο Ντόντσιτς (vids)

Οι Ντάλας Μάβερικς κέρδισαν τους Λος Άντζελες Κλίπερς με 114-112 στην «American Airlines Center», αλλά την παράσταση έκλεψε ο Λούκα Ντόντσιτς για ενέργειά του κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Ο Σλοβένος γκαρντ/φόργουορντ σκόραρε με τον… ώμο και φυσικά πανηγύρισε με την ψυχή του την προσπάθειά του, ενώ κατά τη διάρκεια του φιλικού έβαλε 14π. κι είχε ακόμα οκτώ ριμπάουντ και εννέα ασίστ. Επίσης 14π. έβαλε ο Ντουάιτ Πάουελ, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις 15π. μαζί με πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και δύο κοψίματα και πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Εβγκέν Ομορούγι με 19π.

https://www.youtube.com/watch?v=8RE03KhHHuA

https://www.youtube.com/watch?v=EnT8SfT0Tjk

Ο Λουκ Κενάρντ με 19π. ξεχώρισε για τους Καλιφορνέζους, με τον Αϊζάια Χάρτενσταϊν να «σταματάει» στους 16π., τα οκτώ ριμπάουντ και τις πέντε ασίστ, το Ρέτζι Τζάκσον στους 14π. και το Χάρις Τζάιλς στους 10π. και τα οκτώ ριμπάουντ. Ο Πολ Τζορτζ ήταν άστοχος (6π., τέσσερα ριμπάουντ, πέντε ασίστ) και ο Τέρανς Μαν τελείωσε με 13π. Δεν έπαιξαν οι Καουάι Λέοναρντ, Νικολά Μπατούμ, Σερτζ Ιμπάκα, Μάρκους Μόρις, Ίβιτσα Ζούμπατς και Τζέισον Πρίστον.

https://www.youtube.com/watch?v=2uPGTIywZuA

https://www.youtube.com/watch?v=8KeNmoymxG0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ