16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μάβερικς: Τίμησαν Νοβίτσκι, νίκησαν Ουόριορς (vids)

Οι Ντάλας Μάβερικς απέσυραν τη φανέλα με το νούμερο 41, που φορούσε ο Ντιρκ Νοβίτσκι, σε λιτή τελετή που έλαβε χώρα στο «American Airlines Center».

Δεκατέσσερις φορές all star, τέσσερις φορές μέλος της καλύτερης πεντάδας, πέντε φορές μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας και τρεις φορές μέλος της τρίτης καλύτερης πεντάδας, ο Γερμανός φόργουορντ γνώρισε την καθολική αναγνώριση και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φιλάθλους των «Μαβς». Στην πλούσια καριέρα του, στο ΝΒΑ, έχει να επιδείξει ακόμα μία νίκη στο διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game εν έτει 2006, κι ας είναι 2,13μ., και την ανάδειξή του σε κορυφαίο συμπαίκτη.

O ιδιοκτήτης των Τεξανών, Μαρκ Κιούμπαν, αποκάλυψε και μια μικρογραφία του αγάλματος του Ντιρκ Νοβίτσκι, το οποίο θα κοσμήσει τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου. Ο άλλοτε συμπαίκτης του και νυν προπονητής της ομάδας, Τζέισον Κιντ, του πρόσφερε… δεκαήμερο συμβόλαιο, αλλά εκείνος αρκέστηκε να χαμογελάσει. Θυμίζουμε πως, στην παρούσα φάση, εκτελεί χρέη ειδικού συμβούλου στους Ντάλας Μάβερικς.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι έφθασαν στη νίκη με 99-82 επί των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με το Λούκα Ντόντσιτς να έχει 26π. και τον Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ 17π. και εννέα ριμπάουντ, τη στιγμή που για τους «πολεμιστές» ο Άντριου Ουίγκινς τελείωσε με 17π., ο Γκάρι Πέιτον με 11π. και ισάριθμα ριμπάουντ και ο Στεφ Κάρι με 14π., εννέα ριμπάουντ και πέντε ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ