27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Λύση χωρίς τον Λάσκαρη!

Η συνεδρίαση του δ.σ. της ΚΑΕ Άρης το βράδυ της Πέμπτης απέβη άκαρπη. Ο Νίκος Λάσκαρης μιλώντας από τηλεφώνου στα υπόλοιπα μέλη, καθώς δεν ήταν παρών, επανέλαβε για μία ακόμα φορά πως έχει πρόβλημα ρευστότητας και πως αναζητεί χορηγίες, δίχως να δώσει και πάλι λεπτομέρειες για το τι είδους χορηγίες ψάχνει και πότε, τέλος πάντων, θα τις βρει. Προ του αδιεξόδου, λοιπόν, το οποίο θα έχει ολέθριες συνέπειες για τον Άρη, φαίνεται πως ενέσκηψε μια ενναλακτική λύση, που δεν περιλαμβάνει τον Νίκο Λάσκαρη! Ή, τουλάχιστον, δεν τον περιλαμβάνει στην πρώτη φάση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα επιχειρηματιών φίλων της ομάδας υπό τον Λευτέρη Αρβανίτη φέρεται να έχει συντάξει συγκεκριμένη πρόταση αποφυγής του αδιεξόδου, στο οποίο οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια τα πράγματα. Βάσει αυτής της πρότασης, οι επιχειρηματίες θα βάλουν ένα ποσό ύψους 500.000 Ευρώ και θα αναλάβουν άμεσα το μάνατζμεντ της ομάδας. Θα την "τρέξουν" αυτή, χωρίς τον Λάσκαρη, κι έτσι, θα μπορέσουν να καλυφθούν κάποιες άμεσες υποχρεώσεις της και να υλοποιηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της.

Αν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα ο Νίκος Λάσκαρης λύσει τα προβλήματά του και αποκαταστήσει τη ρευστότητά του, τότε θα μπορέσει να επιστρέψει αυτά τα χρήματα στους επιχειρηματίες και να ανακτήσει τον πλήρη έλεγχο της ΚΑΕ, ενώ στο μεταξύ η ομάδα θα μπορεί να λειτουργεί κανονικά. Αν δεν μπορέσει να επιστρέψει τα χρήματα το αργότερο ως το τέλος του έτους, τότε οι επιχειρηματίες λέγεται ότι ζητούν να περιέλθει στην κατοχή τους μερίδιο μετοχών της ΚΑΕ ίσο με τα χρήματα που έχουν βάλει. Αυτό το μερίδιο αντιστοιχεί στο 35% του μετοχικού πακέτου της ΚΑΕ και με αυτό το ποσοστό οι επιχειρηματίες θα έχουν πλέον ισχυρό λόγο και θέση μέσα στην εταιρεία.

Η πρόταση αυτή θα τεθεί τη Δευτέρα και εγγράφως υπόψη του Νίκου Λάσκαρη, ο οποίος έχει ήδη ενημερωθεί προφορικά από τον Λευτέρη Αρβανίτη. Ακολούθως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του, άλλωστε τίποτα δεν μπορεί να δρομολογηθεί χωρίς αυτός να ανάψει το πράσινο φως. Στη Θεσσαλονίκη λένε πως τούτη είναι ίσως η μοναδική λύση για να μπορέσει ο Άρης να λειτουργήσει φέτος. Διαφορετικά, τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ άσχημα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ