17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λύμουρα: «Ευκαιρία να πειθαρχήσουμε»

Η Λολίτα Λύμουρα έκανε το μέχρι στιγμής απολογισμό του ΠΑΟΚ στην Α1 Γυναικών, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στον κορονοϊό.

Η 35άχρονη γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη για την έως τώρα πορεία της ομάδας, αναφέροντας αρχικά: «Ήταν μια χρονιά με πολλές ατυχίες για την ομάδα μας. Είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ ήδη η ομάδα είχε επιλέξει να δώσει χώρο στις Ελληνίδες παίκτριες. Ο ΠΑΟΚ ήταν μία από τις λίγες ομάδες που επέλεξε να κατέβει με λιγότερες ξένες από όσες είχε δικαίωμα. Ήταν μια συνειδητή απόφαση, που ανέδειξε ότι οι Ελληνίδες του ΠΑΟΚ έχουν ταλέντο κι αυτό πάντα έχει ένα κόστος. Πέρυσι ήμασταν στη δεύτερη θέση, φέτος παλεύουμε μεταξύ 6-8ης θέσης».

Αναφορικά με τους εναπομείναντες αγώνες, όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι πρέπει να ζυγίσουμε τα δεδομένα και να δούμε πώς θα είναι όλες οι ομάδες όταν και εάν ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Οποιαδήποτε πρόβλεψη αυτήν τη στιγμή δεν έχει νόημα, επειδή πιστεύω ότι θα έχουμε άλλες συνθήκες εάν γίνει το τζάμπολ στο πρωτάθλημα σε κάποιες εβδομάδες».

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ιό COVID-19, που έχει κατακλύσει την καθημερινότητά μας. «Μένουμε σπίτι. Προσέχουμε τους ανθρώπους, ειδικά που είναι προχωρημένης ηλικίας και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να πειθαρχήσουμε σαν λαός και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών. Εάν αποφύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και τη μετάδοση του ιού θα επανέλθουμε και γρηγορότερα στην κανονικότητα», έδωσε τις συμβουλές της η Λολίτα Λύμουρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ