23.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Λύγισαν στη δεύτερη παράταση οι Έλληνες του Πεκίνου

Μία νίκη μακριά από την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του κινεζικού πρωταθλήματος βρίσκονται πλέον οι Λαϊόνινγκ Φλάινγκ Λέοπαρντς, καθώς κέρδισαν στον τρίτο προημιτελικό με 123-119 τους Ντακς Πεκίνου, στη δεύτερη παράταση.

Οι «πάπιες», του Γιάννη Χριστόπουλου και του συνεργάτη του Χάρη Μαρκόπουλου, δεν κατάφεραν να αλώσουν για δεύτερο διαδοχικό ματς το «Benxi Gymnasium» κι έτσι βρίσκονται πλέον πίσω στο σκορ με 2-1 στις νίκες στην προημιτελική σειρά, με τον τέταρτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων να φιλοξενείται στην έδρα τους, στην κινεζική πρωτεύουσα. Ο Άαρον Τζάκσον με τρίποντο ισοφάρισε σε 103-103 στο φινάλε της κανονικής διάρκειας κι έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο και ο ίδιος παίκτης, με δίποντο, διαμόρφωσε το 110-110 στο τέλος της πρώτης παράτασης έτσι οδηγηθήκαμε στη δεύτερη. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κυριαρχήσουν, παίρνοντας την πολύτιμη νίκη.

Ο 31χρονος γκαρντ τελείωσε με 38π., 10 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, μαζί με δύο κλεψίματα και μόλις ένα λάθος στα 40.28’ που έμεινε στο παρκέ, ενώ 21π. με 12 ριμπάουντ είχε ο Τζάστιν Χάμιλτον. Από τους νικητές, πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Λέστερ Χάντσον με 41π., ο οποίος είχε και οκτώ ριμπάουντ, πέντε ασίστ, τέσσερα κλεψίματα, δύο κοψίματα αλλά και τέσσερα λάθη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ