23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λύγισε η Λοκομοτίβ από την Πάρμα (vids)

Η Πάρμα κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν στην VTB League σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα με το τελικό σκορ να είναι 84-81. Μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, αλλά τότε η γηπεδούχος Πάρμα πάτησε γκάζι και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 45-36. Στο τρίτο δεκάλεπτο η Λοκομοτίβ, αν και βρέθηκε πίσω ακόμη και με 11 πόντους (47-36), έδειξε σημάδια ζωής και ανέτρεψε την κατάσταση του παιχνιδιού, παίρνοντας τα ηνία, πριν την τελευταία περίοδο (59-62). Ο αγώνας, εν τέλει, κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την Πάρμα να εξασφαλίζει την νίκη στα τελευταία λεπτά, ολοκληρώνοντας την έκπληξη απέναντι στην Κουμπάν (84-81).   

Για τους νικητές ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Λιθουανός Άντας Γιουσκεβίτσιους, ο οποίος σημείωσε 33 πόντους με 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 30 λεπτά συμμετοχής. Για την Λοκομοτίβ -η οποία στερήθηκε για πρώτη φορά τις υπηρεσίες του MVP του Νοεμβρίου Άλαν Γουίλιαμς που υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό- ξεχώρισε ο επίσης Λιθουανός Μιντάουγκας Κουζμίνσκας με 24 πόντους.

Πλέον, και οι δύο ομάδες παραμένουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και σε τροχιά playoffs με την Πάρμα να έχει ρεκόρ 3-3 και την Λοκομοτίβ 6-3, έχοντας αγωνιστεί σε περισσότερα παιχνίδια.

Στιγμιότυπα του αγώνα:   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ