24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λόπεζ: «Δεν μπορούσα να δω ξανά τη σειρά με τους Ράπτορς»

Οι υποχρεώσεις του Μπρουκ Λόπεζ με την Team USA τελείωσαν αλλά όπως παραδέχτηκε ο ψηλός των Μιλγουόκι Μπακς έκανε αρκετό καιρό να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τους Ράπτορς αλλά φάνηκε σίγουρος για την επόμενη σεζόν.

Η περσινή πορεία των Μπακς τερμάτισε άδοξα στους τελικούς της Ανατολής απέναντι στους Ράπτορς, καθώς το υπέρ τους 2-0 στη σειρά ανατράπηκε σε 4-2 και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τον τίτλο του ΝΒΑ. Αυτός ο αποκλεισμός φαίνεται να έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό του Μπρουκ Λόπεζ καθώς σε συνέντευξη στο σάιτ των «ελαφιών» είπε: «Δεν είδα ούτε ένα παιχνίδι της σειράς μετά τον αποκλεισμό μας. Ήταν κάπως δύσκολο προσωπικά να το διαχειριστώ. Σίγουρα υπήρχε ένα αίσθημα κατάπληξης και σοκ στα αποδυτήρια σκεπτόμενος τι και πως συνέβη».

Ο Μπρουκ Λόπεζ το φετινό καλοκαίρι ανανέωσε με τους Μπακς και θα παραμείνει για ακόμη τέσσερα χρόνια έναντι 54 εκατ. δολαρίων και την επόμενη σεζόν δείχνει έτοιμος στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και του αδελφού του που υπέγραψε φέτος με τους Μπακς, του Ρόμπιν Λόπεζ: «Θέλουμε να επιστρέψουμε και να κάνουμε την ίδια κανονική περίοδο. Να αποδείξουμε πως η περσινή πορεία μας δεν ήταν τυχαία» ήταν τα λόγια του 31χρονου άσου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ