23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λυκογιάννης: “Σημαντικά τα λάθη και τα ριμπάουντ”

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν τους "ερυθρόλευκους" στο ΣΕΦ (14/11, 20.00, ΕΡΤ3) για την 7η αγωνιστική της Basket League.

O Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ανδρέα Χριστοδούλου (ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση), τόνισε αναφορικά με τον αγώνα: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, που παίζει εξαιρετικά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έχει τεράστια σημασία ο έλεγχος του ρυθμού. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να τρέξει και να βρει καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικά τα αμυντικά ριμπάουντ, όπως επίσης και το να έχουμε χαμηλό αριθμό λαθών, κάτι που δεν πετύχαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι παιχνίδι διαχείρισης και πρέπει να το διαχειριστούμε έξυπνα σε όλους τους τομείς".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα έχει στην αποστολή τους: Ζερμέν Λοβ, Μάλκολμ Γκρίφιν, Ντέιβιντ ΝτιΛέο, Τζος Κάρτερ, Μάρβιν Τζόουνς, Ντέρεκ Ογκμπέιντε, Μιχάλης Καμπερίδης, Νίκος Καμαριανός, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Βασίλης Τολιόπουλος και Βλάντο Γιάνκοβιτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ