19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λυκογιάννης: “Πρέπει πρώτα να ρωτήσω τη Ρούλα”

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν είχε πολλά να πει αυτή τη φορά. Ευχαρίστησε τους πάντες στον Χολαργό για τη συνεργασία και την εξαιρετική σεζόν, ωστόσο δήλωσε πως δεν πρόκειται να πάρει καμία απόφαση για το μέλλον του αν δεν ρωτήσει πρώτα τη Ρούλα. Τη σύζυγό του.

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και την πρόκριση. Για μας είναι το τέλος μιας εξαιρετικής διαδρομής. Ακόμα και σήμερα αποδείξαμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Ήρθαμε να νικήσουμε κι όχι απλά να παρουσιαστούμε στο γήπεδο. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη συνεργασία, τους συνεργάτες μου, και να απονείμω τα εύσημα στους παίκτες. Είχαμε τρομερή χημεία και συνεργασία όλη τη χρονιά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για όσα πετύχαμε. Κάναμε ένα σωρό ρεκόρ, αλλά το πιο σηματνικό είναι ότι δημιουργήσαμε στενές ανθρώπινες σχέσεις".

Για το αν θα μείνει στον Χολαργό, είπε: "Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πάρω αποφάσεις. Πρέπει να δω πρώτα τι υπάρχει στο τραπέζι. Θα συζητήσω με τους ανθρώπους της ομάδας, θα συζητήσω και με τη Ρούλα, γιατί απόφαση χωρίς τη Ρούλα δεν μπορώ να πάρω"!

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια μετα το παιχνίδι, είπε: "Ευχαρίστησα τους παίκτες, αγκαλιές, φιλιά, δάκρυα. Συνήθως το πάρτι το κάνουμε μετά τα παιχνίδια, αλλά φέτος το κάναμε λίγο ανάποδα. Οι επαφές πάντως θα μείνουν".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ