19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Λυκογιάννης: «Να μπούμε έτοιμοι στον αγώνα»

Το πρόγραμμα είναι εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ που σε διάστημα 48 ωρών καλείται να δώσει δύο αγώνες πολύ μεγάλων απαιτήσεων, τον προημιτελικό με τον Ηρακλή και τον ημιτελικό με τον Προμηθέα στο Κύπελλο Ελλάδας.

 


Επιπρόσθετα προέκυψαν τα προβλήματα με τους Μήτρου-Λονγκ που τέθηκε νοκ άου και Καμπερίδη που είναι αμφίβολος, να επιβαρύνει την κατάσταση για τον Δικέφαλο που όμως είναι αποφασισμένος να κάνει την προσπάθεια του μέχρι το τέλος. Αυτό δήλωσε και ο Άρης Λυκογιάννης: «Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα παίζουμε ένα παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, απέναντι σε μία ομάδα που έχει σαν στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Προμηθέας έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και μεγάλο βάθος στο ρόστερ του. Παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο ψυχολογικό, σωματικό και ενεργειακό κομμάτι, το οποίο πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την στιγμή, γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

 

 

Αναφερόμενος στα προβλήματα που προέκυψαν, ο τεχνικός του Δικεφάλου είπε: «Έχουμε μία πολύ σημαντική απουσία για το παιχνίδι, τον Mitrou-Long και πρέπει να διαχειριστούμε εκ των έσω την απώλεια αυτή. Θα αφιερώσουμε πολύ χρόνο προσπαθώντας να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στα παιδιά και από εκεί και πέρα πνευματικά να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ώστε να μπούμε στον αγώνα έτοιμοι, ενεργειακά και ψυχολογικά για να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας οδηγήσει στον τελικό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ