34.9 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Λυκογιάννης: «Να κερδίσουμε το σεβασμό»

Ανταγωνιστικός θέλει να είναι στην πρώτη παρουσία του στην Basket League ο Χολαργός, όπως τόνισε ο Άρης Λυκογιάννης.

Οι νεοφώτιστοι ετοιμάζονται για την παρθενική συμμετοχή τους στη μεγάλη κατηγορία, στην οποία στοχεύουν να κερδίσουν το σεβασμό των αντιπάλων τους όπως ανέφερε ο προπονητής τους στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Ο Χολαργός συμμετέχει για πρώτη φορά στην Basket League. Ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε να κερδίσουμε το σεβασμό των αντιπάλων. Αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο που θέλουμε να πετύχουμε με τη δουλειά μας».

Αναφορικά με το νέο πρωτάθλημα, που ξεκινάει το Σαββατοκύριακο (06-07/10), ευχήθηκε: «Όσο για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει, εύχομαι να υπάρχει υγεία για όλους τους αθλητές και όσους συμμετέχουν και μακάρι να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ωραία παιχνίδια που θα κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και θα φέρει ακόμη πιο πολύ κόσμο στα γήπεδα, καθώς και πολλά νέα παιδιά».

Ο αρχηγός Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είμαστε ένα σύνολο που έκανε πολύ καλή προετοιμασία. Οι προπονήσεις του Χολαργού είναι σε έναν πολύ καλό βαθμό και ανταγωνιστικό και μπροστά μας έχουμε πολλές προκλήσεις, τόσο οι παίκτες όσο και η ομάδα ως σύνολο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε στην πρώτη χρονιά του Χολαργού στην Basket League. Όσο για το πρωτάθλημα που ξεκινάει είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Θέλουμε να είμαστε η σκληρή ομάδα του πρωταθλήματος και να παίζουμε κάθε παιχνίδι στα κόκκινα».

Διαβάστε, εδώ, το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στο Χολαργό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ