23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λυκογιάννης: «Κερδίσαμε χρόνο με τη νίκη»

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε τη νίκη από τον Πανιώνιο και για τον προπονητή του, Άρη Λυκογιάννη, το θετικό αποτέλεσμα είναι σημαντικό γιατί δίνει χρόνο και ηρεμία για να αναδιοργανωθεί η ομάδα μετά το νέο συμβόλαιο που βρήκε ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος άφησε το νησί των Ιπποτών για την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

«Δεν μπορέσαμε να συνδυάσουμε αποτελεσματικά και στις δύο άκρες του γηπέδου την καλή απόδοση. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα εκπληκτικό επιθετικά παιχνίδι με καλές επιλογές και υψηλά ποσοστά, αλλά δεν το στηρίξαμε αμυντικά και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το αντίστροφο. Το πιο σημαντικό για εμάς την δεδομένη στιγμή ήταν η νίκη και τίποτα άλλο. Στις δύο τελευταίες εβδομάδες έχει δημιουργηθεί μια ανωμαλία στον τρόπο που δουλεύουμε. Είχαμε βρει ρόλους, χημεία και ήξερε ο καθένας το ρόλο του. Με την φυγή του Γκρίφιν που είχε μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι μας, τώρα όλοι ψάχνονται να κάνουν πράγματα που δεν ήταν συνηθισμένοι να κάνουν. Το πιο σημαντικό λοιπόν είναι η νίκη, για να κερδίσουμε χρόνο και να βρούμε τους καινούριους ρόλους, όσο μπορούν α βρεθούν».

Ο Γκρίφιν είναι ένας ακόμη παίκτης που μας συστήνεται στον Κολοσσό Ρόδου και βρίσκει σχεδόν άμεσα ένα καλύτερο συμβόλαιο: «Τα τελευταία χρόνια αρκετά παιδιά που ξεκίνησαν από εδώ εξέλιξαν την καριέρα τους και ξένοι, αλλά και και Έλληνες. Είμαστε ευχαριστημένοι που γίνεται αυτό, αν κάναμε κάτι που να συμβάλλει σε αυτό είναι και χαρά δική μας. Γιατί εκτός από τις νίκες επί της ουσίας αυτός είναι ο ρόλος που μπορεί να έχει ένας προπονητής: Να βοηθήσει τους παίκτες να εξελιχθούν».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ