28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Λυκογιάννης: “Καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο”

Ο Χολαργός ηττήθηκε στην Θεσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Άρης Λυκογιάννης, στάθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, το χαμηλό σχήμα, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

"Νομίζω ότι είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα που ως ενός σημείο ήταν λογικό μετά από απραξία ενός μήνα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε συνεπή δουλειά αν και δώσαμε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να περάσει μπροστά. Είχαμε ένα καταστροφικό 3ο δεκάλεπτο και ο ΠΑΟΚ έχτισε μία μεγάλη διαφορα. Το σχήμα με τον Γιάνκοβιτς στο “4” μας ταίριαξε, μειώσαμε από τους 20 στους 6 και αν δεν χάναμε δύο αμυντικά ριμπάουντ θα είχαμε καλύτερη τύχη. Ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια".

Ο Λυκογιάννης ρωτήθηκε για την άμυνα που έπαιξε η ομάδα του μετά το 29': "Είχαμε κάποια βασικά ατού σε κακή μέρα, ο Αγκμπελέσε, ο Λοβ, ο Χόκινς και ο Φιτζπάτρικ ήταν κάτω του μετρίου και αποσυντονιστήκαμε. Βασικοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα και αμυντικά. Αυτό που κάναμε στα τελευταία οχτώ λεπτά είναι αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε”.

Όσο για την παρουσία του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στο παρκέ για κάτι λιγότερο από 11 λεπτά, σχολίασε: "Ο Καλαϊτζάκης κέρδισε τον χρόνο του έστω και με τα λάθη του. Έκανε τη δουλειά που περιμέναμε να κάνει και γι' αυτό έμεινε και καταφέραμε να μειώσουμε”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ