23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λυκογιάννης: “Καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι”

Ο προπονητής του Χολαργού, Άρης Λυκογιάννης, αφού ευχήθηκε καλή σεζόν, στάθηκε σε απουσίες, διαχείριση χρόνου και ρόστερ, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα του θα αναμετρηθεί ξανά με τον Ολυμπιακό σε λίγες μέρες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Τα δύο παιχνίδια θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θέλαμε να κάνουμε μια συγκεκριμένη διαχείριση καταστάσεων, τηρουμένων των αναλογιών και πιστεύως πως εξαίρεση κάποιους παίκτες το καταφέραμε και στο χρόνο που μοιράστηκαν οι παίκτες. Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα που δεν είχαμε δοκιμάσει, γιατί δεν είχαμε τόσες απουσίες το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να είμαστε ακόμη καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Όσο για το ποιοι παίκτες του αναμένεται να αγωνιστούν στη συνέχει από τους τραυματίες, ο Λυκογιάννης τόνισε: «Ο Ντόρσεϊ σίγουρα θα απουσιάσει από τον αγώνα της Κυριακής και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο τραυματισμός του Χόκινς δεν ήταν τόσο σοβαρός, αύριο θα δοκιμάσει να παίξει χωρίς επαφές και το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής την Κυριακή, ώστε να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό για τα παιχνίδια που ακολουθούν και είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς».

Photo: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ