26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Λυκογιάννης: “Καλό τεστ και μάθημα για μας”

Ο Άρης Λυκογιάννης παραδέχθηκε των ανωτερότητα της ΑΕΚ και εξήγησε ότι οι παίκτες του Κολοσσού μπήκαν στον αγώνα νωθρά και χαλαρά, με αποτέλεσμα να χάσουν την επαφή τους με το σκορ απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα.

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη ξεκάθαρη και δίκαιη νίκη. Δεν έχω να πω πολλά. Επέβαλε το ρυθμό της και κυριάρχησε πλήρως. Εμείς δεν είχαμε ούτε καθαρό μυαλό ούτε σωστή αμυντική διάθεση να βάλουμε το κορμί μας στην μπάλα και να σταματήσουμε τη δημιουργία της ΑΕΚ. Βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε ανοικτά περιφερειακά σουτ και σε επιθετικά ριμπάουντ. Δεν είχαμε ρυθμό και δεν είμαι ευχαριστημένος. Είναι καλό τεστ και μάθημα για μας. Τα δύο παιχνιδια που παίξαμε αυτή τη εδομάδα θα μας βοηθήσουν να προσεγγίσουμε σωσά τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Δεν ήταν ενθουσιασμένοι οι παίκτες από τη νίκη στο Κύπελλο. Αρκετά παιδιά μπήκαν νωθροί και χαλαροί, πράγμα ανεπίτρεπτο για παιχνίδι απέναντι σε τόσο δυνατό αντίπαλο. Στράβωσε το παιχνίδι νωρίς για μας. Στο δεύτερο μέρος ήμαστε με κακό ρυθμό και δεν μπορέσαμε να το μαζέψουμε, γιατί κι η ΑΕΚ βρήκε ρυθμό, έβαλε και δύσκολα μακρινά σουτ δύσκολα με τον Ρέι. Σήμερα η ανάσα μας ήταν φάουλ, γι' αυτό ο αντίπαλος σούταρε πολλές βολές, άρα ήταν δύσκολο να βάλουμε το κορμί μας.

Δεν έχω παράπονο από τη διαιτησία, αλλά κάποια σφυρίγματα ήταν υπερβολικά, ειδικά όταν το παιχνίδι άνοιξε στους 20 πόντους. Δεν δικαιούσαι να έχεις παράπονα όταν έχεις χάσει με 24 ποντους. Να είμαστε σοβαροί"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ