18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λυκογιάννης: «Θέλουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο»

Ντέρμπι Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει το αυριανό (10/2, 17.00, ΕΡΤ3) πρόγραμμα των προημτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών  με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Ηρακλή εκτός έδρας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ηρακλή, τόνισε: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες. Είναι ένας αγώνας με μία ομάδα της πόλης, για έναν θεσμό που και οι δύο ομάδες θέλουμε να προχωρήσουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε ρυθμό και ριμπάουντ. Να μπορέσουμε να είμαστε από την αρχή ανταγωνιστικοί και μέσα στο παιχνίδι, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου που είναι και ο στόχος μας».

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και με τη συμμετοχή όλων των παικτών, οι οποίοι είδαν αρχικά την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και στη συνέχεια ακολούθησαν προπόνηση τακτικής.

Η προϊστορία

ΠΑΟΚ και Ηρακλής θα συναντηθούν για 6η φορά σε αγώνα Κυπέλλου. Και θα βρεθούν αντιμέτωποι στο θεσμό για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια. Η τελευταία φορά που βρέθηκαν ίδιο παρκέ ήταν το Σεπτέμβριο του 1999 και ο Ηρακλής είχε επικρατήσει 65-53. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες στις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις με τους «κυανόλευκους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ