21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λυκογιάννης: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ποιότητα και προσωπικότητα»

Από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη ο Άρης Λυκογιάννης ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και πλέον μετράει πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς. Επόμενη πρόκληση για τον "Δικέφαλο του Βορρά" η ΑΕΚ (27/1,21:00) με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του εφόσον θέλει να φύγει νικήτρια.

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ θα έχει και δεύτερο μέρος, καθώς μετά την έφεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ ακυρώθηκε ο πρώτος αγώνας και αύριο αναμένεται να επαναληφθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι και ελπίζει ο Άρης Λυκογιάννης να ξεκινήσει με νίκη η ομάδα του την απαιτητική βδομάδα που υπάρχουν οι αγώνες με την ΑΕΚ και το Λαύριο.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Είχαμε λίγο χρόνο, αλλά το γνωρίζαμε και ήμασταν αρκετά ενεργοποιημένοι όσον αφορά την πληροφορία, οπότε μιλήσαμε αρκετά για τον αγώνα με την ΑΕΚ, κάναμε και λίγο μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν καλά σε αυτό. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλη ποιότητα, έμπειρους παίκτες και με προσωπικότητα που μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις .

Ταυτόχρονα όμως, επειδή αυτή τη χρονική περίοδο είναι λαβωμένοι από τραυματισμούς παικτών που βρίσκονται κυρίως στην περιφέρεια, θεωρώ ότι θα είναι αρκετά ενεργοποιημένοι όλοι. Συνήθως όταν υπάρχουν προβλήματα κάνουν όλοι ένα βήμα μπροστά για να καλύψουν αυτές τις απώλειες. Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να έχουμε για 40 λεπτά ενέργεια και συγκέντρωση, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Παράλληλα να τονίσουμε ότι όλα τα τεστ των παικτών του ΠΑΟΚ για τον Covid-19 βγήκαν αρνητικά, οπότε δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο για τον Άρη Λυκογιάννη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ