20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λυκογιάννης: Ετοιμάζεται για τη δική του ευρωπαϊκή πρεμιέρα (pics)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο BCL. Αντιμετωπίζει στη Βοσνία Ερζεγοβίνη την Ιγκοκέα αύριο (5/10, 19.30) και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sports 4 HD. Θα είναι και ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου Ευρώπης για τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος ωστόσο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σε άλλα πράγματα.

«Το θετικό είναι πως το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι έρχεται μετά από μια κακή δική μας εμφάνιση κι ένα καλό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος", τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: "Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να ξεφύγουμε πολύ γρήγορα από την ρουτίνα της αναζήτησης του τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι του Σαββάτου. Επικεντρώσαμε το ενδιαφέρον μας στον αντίπαλο, θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο τι δυνατόν καλύτερα, ώστε να είμαστε καλύτεροι από ότι στην πρεμιέρα και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Απών για τον ΠΑΟΚ θα είναι ο τραυματίας Ζερμέν Λοβ που έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ mateco πήρε μία πρώτη γεύση από το Laktsai Sports Hall απόψε (4/10) με την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, ενώ υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση και τo πρωί της Τρίτης (5/10).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ