20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λο: «Εμείς παίξαμε μια παράταση και ο Παναθηναϊκός δύο»

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σε λίγη ώρα (17/12, 21:00) την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι», αντιμετωπίζοντας τους Γερμανούς, ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους σε μια ακόμη «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του κόουτς Βόβορα προέρχονται από την ήττα στην δεύτερη παράταση απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (93-97) -μόλις πριν δύο μέρες- και η Άλμπα έρχεται από ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα (84-90) στην πρώτη παράταση -επίσης την Τρίτη που μας πέρασε.

Ο Μαόντο Λο της Άλμπα Βερολίνου σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της συγκεκριμένης αναμέτρησης στάθηκε ακριβώς σε αυτό, τονίζοντας ότι αμφότερες οι ομάδες είναι καταπονημένες και συμπλήρωσε, λέγοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να καταθέσει ψυχή για να «επιβιώσει» στην Αθήνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς και οι δύο είχαμε παιχνίδι για την Euroleague την Τρίτη. Παίξαμε μία παράταση, ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε δύο. Ως αποτέλεσμα αυτού και οι δύο ομάδες θα είναι κουρασμένος, ενώ εμείς είχαμε και ένα ταξίδι. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για άλλη μια φορά τα αποθέματα δύναμης που έχουμε για να επιβιώσουμε στην Αθήνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ