17 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Λούτσιτς: «Πήραμε το λάθος δρόμο και δε γυρίσαμε ποτέ»

O Bλαντιμίρ Λούτσιτς, της Μπάγερν Μονάχου, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sportklub.rs» και μίλησε αναλυτικά για την μετριότατη χρονιά που είχαν οι Γερμανοί στη Euroleague, παρά την πολύ καλή τους πορεία στη Bundesliga. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 30χρονος Σέρβος: «Η προηγούμενη σεζόν ήταν καλή. Παραλίγο να μπούμε στα πλέι οφ της Euroleague, ήμασταν κυρίαρχοι στη Γερμανία, δεν χάσαμε στα πλέι οφ και υπερασπιστήκαμε τον τίτλο. Όλα αυτά βοήθησαν στο να μεγαλώσουν οι απαιτήσεις για τη φετινή χρονιά. Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν καλά στην Euroleague. 

 Σε κάποια φάση μέσα στο 2019 όλα έδειχναν υπό έλεγχο. Ωστόσο, εκείνη η ήττα από τη Ζαλγκίρις, που είχε 0-9, μας έβγαλε τελείως εκτός. Πήραμε το λάθος δρόμο και δεν γυρίσαμε ποτέ. Έγιναν πάρα πολλά πράγματα.

Αρχικά, αρκετοί από εμάς είχαμε παίξει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και μετά πήγαμε απευθείας στις ομάδες μας. Η ομάδα είχε ταξίδια για τους χορηγούς της στις ΗΠΑ και την Ουρουγουάη. Κάναμε μόλις δύο - τρεις προπονήσεις πριν αρχίσει η σεζόν. Οι ενισχύσεις έφτασαν πιο αργά, είχαμε προβλήματα στη θέση του πλέι μέικερ και μετά ήρθαν και οι τραυματισμοί. Με όλα αυτά είναι δύσκολο να μείνεις ανταγωνιστικός. Ο ρυθμός σήμερα είναι δύσκολος με τρία παιχνίδια την εβδομάδα, ταξίδια και λίγο χρόνο για προπόνηση. Δεν θέλω να ψάχνω για δικαιολογίες, όμως υπάρχουν κάποιοι βασικοί λόγοι που εξηγούν γιατί δεν τα πήγαμε καλύτερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ