19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Λούντμπεργκ: «Όνειρο το ΝΒΑ»! [pic]

Το συμβόλαιο του Γκάμπριελ Λούντμπεργκ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώνεται αυτο το καλοκαίρι. Ο Δανός γκαρντ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το ΝΒΑ αποτελεί προσωπικό του όνειρο και θα δουλέψει σκληρά για να το εκπληρώσει. Ακόμη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του το προσεχές καλοκαίρι.

Στην διάρκεια της χρονιάς και συγκεκριμένα στην 16η αγωνιστική της Euroleague απέναντι στην Βιλερμπάν, η ΤΣΣΚΑ έιδε τον Ουίλ Κλάιμπερν να αποχωρεί τραυματίας με πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο ύστερα απο σύγκρουση με αντίπαλο σε μια διεκδίκηση. Με τον Κλάιμπερν τραυματία η ενίσχυση της περιφέρειας εξελίχθηκε σε επιτακτική ανάγκη για την «αρκούδα».

Ο Γκάμπριελ Λούντμπεργκ λίγο καιρό μετά, στις αρχές του Φεβρουαρίου, αγωνιζόμενος ακόμη με την φανέλα της Ζιελόνα Γκόρα υποχρέωσε με τους 26 του πόντους την ΤΣΣΚΑ σε ήττα στην VTB. O Δανός είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, αλλά εν τέλει η ΤΣΣΚΑ είχε πειστεί για τις ικανότητες του απο την μεταξύ τους αναμέτρηση και τον υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα  Tirando a Fallar μίλησε τόσο για την ΤΣΣΚΑ όσο και για το όνειρο του ΝΒΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ΤΣΣΚΑ:  «Όταν έφτασα στην ΤΣΣΚΑ, ήξερα πως έπρεπε να προσαρμοστώ γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση, με άφησαν να παίξω με το δικό μου στιλ. Μολονότι είναι ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, μου επέτρεψαν να είμαι ο εαυτός μου»!

Για το ΝΒΑ: «Το ταξίδι μου για να φτάσω στη Μόσχα ήταν πολύ μεγάλο. Νομίζω πως πνευματικά, είμαι διαφορετικός από πολλούς ανθρώπους. Όταν έχω έναν στόχο, κάνω ό,τι μπορώ για να τον πετύχω. Το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο που θέλω να εκπληρώσω κάποια στιγμή, μολονότι τώρα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ΤΣΣΚΑ. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ διασκεδαστικό»! 

https://twitter.com/TirandoaFallar/status/1388974669500403713



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ