17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λούντζης: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν» (pics)

Τον τελευταίο αγώνα του με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ελλάδας έδωσε στο Χέμνιτς, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20, ο Μιχάλης Λούντζης.

Ο 19χρονος γκαρντ φόρεσε την Κυριακή (22/07) για τελευταία φορά τη φανέλα με το εθνόσημο στα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας μας και με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στον κύκλο που έκλεισε.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε στο Instagram: «Ένας κύκλος τελείωσε… Μετά από πολλές χαρές, λύπες, χρυσά, άνοδο, αλλά και πολύ κοντά στον υποβιβασμό. Όμως, όλα για κάποιο λόγο γίνονται και όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που έζησα όλα αυτά, που συνεργάστηκα με καταπληκτικούς ανθρώπους και που έκανα φίλους ζωής...».

Ο Μιχάλης Λούντζης αγωνίστηκε σε συνολικά τρία παιχνίδια με την Εθνική Παμπαίδων, οκτώ με τους Παίδες, τριάντα έξι με τους Έφηβους και τριάντα με τους Νέους Άνδρες και, μεταξύ άλλων, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του 2015 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2017 και το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Β’ Κατηγορίας του 2016.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ