26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Λούντζης στο basketa.gr: “Παίζουμε ο ένας για τον άλλο”

Όταν ήρθε η ώρα των μεταλλίων για την Εθνική νέων ανδρών, ο Μιχάλης Λούντζης κρατούσε στα χέρια του το κλειδί. Η παρουσία του τόσο στον ημιτελικό με την Ισπανία όσο και στον τελικό με το Ισραήλ ήταν καταλυτική, κάτι που τον ανέδειξε σε έναν από τους πρωταγωνιστές αυτού του Ευρωμπάσκετ. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να βρεις κανένα παιδί από αυτή την ομάδα που να υστέρησε ή να μην έδωσε και την τελευταία ικμάδα της δύναμής του για να έρθει το χρυσό.

Πανευτυχής μετά το τέλος του τελικού ο Μιχάλης Λούντζης δεν έκρυψε, μιλώντας στο basketa.gr, ότι το βάθρο ήταν στόχος για την Εθνική νέων ανδρών πριν αρχίσει το Ευρωμπάσκετ στην Κρήτη.

"Είχαμε υψηλές προσδοκίες, ειδικά αφού είχαμε πετύχει το ίδιο πράγμα πριν από δύο χρόνια στο Βόλο (σ.σ. στο Ευρωμπάσκετ των εφήβων). Στοχεύαμε σε ένα μετάλλιο και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ήρθε αυτό το μετάλλιο. Πολύ περισσότερο από η στιγμή που αυτό είναι χρυσό".

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν είχε καμία αμφιβολία για το ποιο ήταν το μυστικό αυτής της μεγάλης επιτυχίας: "Είμαστε χρονια μαζί, γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Όλα τα παιδιά έχουμε δεθεί πάρα πολύ μεταξύ μας και αυτός είναι ο βασικός λόγος, που κάθε φορά που βρισκόμαστε μαζί, παίζουμε έτσι και τα δίνουμε όλα. Παίζουμε πραγματικά ο ένας για τον άλλον".

Όσο για το αν θα μπορούσαν αυτός και οι συμπαίκτες του στην Εθνική να παίζουν λίγο περισσότερο στις ομάδες τους... τούτη είναι μια συζήτηση για κάποια άλλη στιγμή: "Εμείς απλά χαιρόμαστε που ερχόμαστε εδώ και παίζουμε για την Εθνική. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε την πρώτη θέση. Μένουμε σε αυτό, χαιρόμαστε γι' αυτή την επιτυχία", είπε απλά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ