15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λούντζης: “Ακούω τους προπονητές και τους πιο έμπειρους παίκτες”

Ο Μιχάλης Λούντζης είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι να παλέψουν τη νέα σεζόν σε κάθε παιχνίδι, μιλώντας στην media day των "ερυθρόλευκων".

Αναφερόμενος στην έναρξη της σεζόν τόνισε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα. Σιγά – σιγά βρισκόμαστε με τα παιδιά όλο και περισσότερο. Θέλουμε τους αγώνες, όλοι οι αθλητές προτιμούν τα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε κάθε παιχνίδι. Είμαστε μία ομάδα που έχει θέση στα play offs της Ευρωλίγκας, όπως και στους τελικούς του πρωταθλήματος Ελλάδας. Να παλέψουμε και να κατακτήσουμε τρόπαια. Αυτό θέλουμε, γι αυτό δουλεύουμε, είμαστε ενθουσιασμένοι και κοιτάμε μπροστά".

Όσι για τη δική του παρουσία στον Ολυμπιακό, δήλωσε ενθουσιασμένος και πρόσθεσε: "Προσπαθώ να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα, να ακούω τους προπονητές μου και τους πιο έμπειρους συμπαίκτες, ώστε να βοηθάω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ και όποια στιγμή μου ζητηθεί".

*Οι δηλώσεις του Λούντζη από το 9'35'':



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ